Den japanske restaurant KOI er et unikt sted, som kan findes på det kulinariske kort over Odense. Restauranten er inspireret af det japanske køkken og opstod takket være ejerens, som samtidig også er køkkenchefen, store passion for den japanske madkultur.
Efter mange års erfaring inden for gastronomien har han endelig skabt et sted, der tilpasses gæsternes behov. Professionelle sushi kokke sørger for at bevare smagen af det traditionelle japanske køkken og vil gerne dele den viden med gæsterne igennem maden. Der bliver kun brugt højkvalitetsprodukter til fremstillingen af sushi, hvilket betyder at de serverede retter ikke kun er friske, men også velsmagende.
Efter mange års erfaring inden for gastronomien har han endelig skabt et sted, der tilpasses gæsternes behov. Professionelle sushi kokke sørger for at bevare smagen af det traditionelle japanske køkken og vil gerne dele den viden med gæsterne igennem maden. Der bliver kun brugt højkvalitetsprodukter til fremstillingen af sushi, hvilket betyder at de serverede retter ikke kun er friske, men også velsmagende.