TAKE AWAY Sushi

Lækker take away sushi i Odense. Du kan let bestille online, og du vil få en bekræftelse på din ordre med det samme af en medarbejder. Så slipper du for at gå forgæves. Bestil nedenunder eller ring til os. 
Tun hos KOI sushi Odense

Om koi sushi odense

Den japanske restaurant KOI er et unikt sted, som kan findes på det kulinariske kort over Odense. Restauranten er inspireret af det japanske køkken og opstod takket være ejerens, som samtidig også er køkkenchefen, store passion for den japanske madkultur.

Efter mange års erfaring inden for gastronomien har han endelig skabt et sted, der tilpasses gæsternes behov. Professionelle sushi kokke sørger for at bevare smagen af det traditionelle japanske køkken og vil gerne dele den viden med gæsterne igennem maden. Der bliver kun brugt højkvalitetsprodukter til fremstillingen af sushi, hvilket betyder at de serverede retter ikke kun er friske, men også velsmagende.
Rejer hos KOI sushi

SUSHI ODENSE

KOI Sushi er i konstant udvikling og ligger på Vestergade 83, hvilket gør det til et perfekt og hyggeligt sted for en forretningslunch, en romantisk middag for to, familiemiddag eller firmafest.

Vi opfordrer især til at benytte sig af vores catering tilbud, når der organiseres vigtige arrangementer, som f.eks. fødselsdage eller bryllupper.